ADVERTEREN

Wij vinden het belangrijk dat de lezers AmsterdamEnjoy echt als een magazine ervaren, waarbij zij op een redactionele manier in aanraking komen met uw organisatie & expertise gebied. Daarom bieden wij adverteerders aan om hun advertenties op te maken in de lay-out van het blad, zodat de advertentie een redactioneel karakter krijgt. Op deze manier nemen wij u werk uit handen en geven wij de advertentie ook nog eens een redactioneel tintje! Indien u de advertentie in de lay-out van AmsterdamEnjoy laat opmaken, laten wij die vanzelfsprekend eerst door u goedkeuren voordat we de advertentie plaatsen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een advertentie aan te leveren.

Bij elke advertentie zal een directe link komen van de adverteerder naar de website.

We verspreiden 12.500 magazines in Amsterdam bij o.a. galeries, theaters, grand cafes, restaurants, natuur- en biowinkels, dans- en sportscholen, hotels, openbare gelegenheden, winkel en festivals.

Aanleverspecificaties

Advertentieformaten (bxh)
  • Kwart pagina (A): 80 x 95 mm
  • Halve pagina (B): 160 x 95 mm
  • Hele pagina (C): 160 x 190 mm
  • Dubbele pagina (D): 320 x 190 mm

Bestandsformaten
pdf, ai, eps, tiff en psd's met één laag
Bestandsnamen altijd een extensie meegeven (bv. advertentie.pdf)

Indien u de advertentie niet kunt aanleveren volgens bovenstaande specificaties, kunnen wij tegen een meerprijs uw advertentie opmaken, aanpassen of verwerken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Judith Bobeldijk
Phone: +31 6 41 36 74 77
Email:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 

Facebook Like button